"La teva actitud determinarà la teva altitud" + 34 620 88 29 47

info@coaching-altitude.net

Nota Legal

Informació
D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta pàgina web i el domini pertanyen a Coaching-Altitude.net, del grup Talent & Emotion Consulting Group S.L., d’ara endavant Coaching Altitude amb conctacte info@coaching-altitude.net.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d’aquesta pàgina web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Coaching Altitude o de terceres persones amb qui Coaching Altitude ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. Coaching Altitude difon tota aquesta informació per mitjà de la seva pàgina web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i serveis. Coaching Altitude adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Coaching Altitude.

Responsabilitat sobre els continguts

L’usuari d’aquesta pàgina web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Coaching Altitude no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a Coaching Altitude tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la pàgina web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Coaching Altitude no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta pàgina web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

Coaching Altitude declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres pàgines web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les planes web de destí. Coaching Altitude no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Coaching Altitude.

Política de privacitat

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades són incorporades a fitxers titularitat de Coaching Altitude. El tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.
Amb l’ús del butlletí de subscripció de Coaching Altitude, del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consent i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.
L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se per escrit a Coaching Altitude a l’ adreça email info@coaching-altitude.net.

Autorització per enllaçar amb Coaching Altitude

Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta pàgina web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l’adreça, el nom de l’empresa i/o altres paraules clau.