Logotipo coaching altitude

Coaching Volcànic a Olotx2

Gràcies i Benvinguts de nou al nostre blog !

A continuació us compartim l’activitat amb la que participem enguany a Olotx2

PASSEIG VOLCÀNIC PEL VOLCÀ MONTSACOPA: COACHING VOLCÀNIC ®

Data: 28 de febrer durant tot el dia (horari a concretar sota petició).
Lloc: Volcà Montsacopa.
Lloc de sortida: cartelleres de davant del bar El Volcanet (Olot).

Promoció: 45€ / 2 persones

Descripció:

Coaching Volcànic ®: Comença l’any amb plans reptadors! Transforma els teus desitjos en resultats! Acció! Passeig de coaching pel volcà Montsacopa. El coaching és un catalitzador i accelerador que contribueix al fet que aconsegueixis els resultats que desitges més ràpidament i amb major seguretat. I això en qualsevol àmbit de la teva vida en el qual ho desitgis utilitzar: Personal o professional. Vine amb la teva parella, amb la teva amiga, amb el teu amic, amb el teu veí, amb la teva veïna…Pagueu una sessió de Coaching amb un preu promocional especial i us emporteu 2 sessions. Avui pots començar amb aquesta sessió de Coaching Volcànic ® amb un preu exclusiu i especial i a més a més amb una oferta irresistible de 2 x 1. T’animes a experimentar-ho? «Accions diferents, resultats diferents».

Us proposem aquesta activitat original i profitosa per a joves de 18 a 99 anys, roba i calçat còmode, il.lusió i ganes de provar coses diferents.

Durada: 45 minuts   (Les 2 passejades de Coaching Volcànic ® del 2 x 1 es faran al mateix temps i amb 1 coach personal diferent cadascuna).

Al final de l’activitat obsequierem a tots els participants d’aquesta activitat amb una invitació per seguir descobrint la Garrotxa gaudint d’un altre activitat del programa GPS – Garrotxa, Plans amb Sensacions.

Encara queden horaris disponibles! Truca’ns per reservar la teva Passejada de Coaching Volcànic o envia’ns un email! Us hi esperem!

T. 620 882 947 / info@coaching-altitude.net

blog!» target=»_blank» rel=»noopener»>Joan Carles Oliver
Articles relacionats:

Coaching Volcànic amb Olot TV

 

«L ‘important no és fer coses extraordinàries, sinó fer les coses ordinàries de forma extraordinària»

Scroll al inicio