"La teva actitud determinarà la teva altitud" + 34 620 88 29 47

info@coaching-altitude.net

26 gener 2015
 gener 26, 2015
Micro_Ràdio_Olot_w

Gràcies i Benvinguts de nou al nostre blog !

Ràdio Olot ens ha convidat a participar en un dels seus programes: Màtrix.  La podeu sintonitzar al 98.1 del vostre dial, a www.radio-olot.com, al canal 51 de la TDT i al vostre dispositiu mòbil a través de l’aplicació TuneIn. Ràdio líder a la Garrotxa i és l’emissora comarcal més escoltada de Catalunya i a les comarques gironines, segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

“Màtrix” és un programa que s’emet els dimecres per la tarda a Ràdio Olot  i que tracta les noves tecnologies amb David Jané de Volcànic Internet .

En aquesta ocasió varem compartir el plató de gravació amb Jordi Bassagañas de l’Àrea Tècnica de l’Ajuntament i responsable del Centre d’Empreses de Les Preses.

Gràcies Ràdio Olot i David per convidar-nos. Ha estat una gran experiència poder descobrir i conèixer una mica per dins com funciona la que és la primera ràdio en català i amb més de 60 anys d’ història.  Esperem poder tornar-hi aviat i seguir compartint reflexions!

A continuació us deixem l’àudio del programa per si el voleu escoltar.  Una conversa informal banyada per diferents preguntes  que David va anar proposant i en Jordi i en Joan Carles van respondre. No us ho perdeu ja que va ser un programa molt interessant on es van abordar diferents temes d’actualitat!

“Making-of” en el següent link.

Màtrix [Data: 21-01-2015]
Autors: David Jané
Participants: David Jané entrevista a Jordi Bassagañas de l’Àrea Tècnica de l’Ajuntament i responsable del Centre d’Empreses de Les Preses i Joan Carles Oliver, cofundador de l’empresa Coaching Altitude.

 

Ens trobem en el pròxim article del nostre blog!

Rosa Marrugat
Joan Carles Oliver
Equip de Coaching-Altitude

“L ‘important no és fer coses extraordinàries, sinó fer les coses ordinàries de forma extraordinària”