Logotipo coaching altitude

Com optimitzar la durada de la bateria de la BEMER B.Box Evo

  1. Home
  2. »
  3. Com optimitzar la durada de la bateria de la BEMER B.Box Evo

Segons l’anàlisis tècnic realitzat per BEMER, la bateria no només compleix les especificacions indicades, sinó que les supera amb escreix en circumstàncies d’ús normals. 

Aquí tens una explicació més concreta:
Les especificacions, la bateria dura prou per a realitzar 50 tractaments de 8 minuts cadascun. No obstant això, les nostres proves han demostrat que si es parteix d’un funcionament típic, amb lluentor i intensitat mitjans i amb un sol aplicador, fins i tot poden aconseguir-se els 70 tractaments. En el cas més extrem, és a dir, si es fa funcionar el dispositiu amb la bateria i amb dues B.Body Evos, amb la pantalla ajustada al nivell més alt de lluentor i amb la música a tot volum, continua sent possible realitzar una quantitat gens negligible de tractaments: 40 de vuit minuts cadascun. 

Una dona estirada en un llit amb una manta elèctrica.
Una persona que sosté un dispositiu a sobre d'una taula.

Vols saber com maximitzar la durada de la bateria i allargar significativament la vida útil de la bateria?

1.- Mode automàtic de lluentor de la pantalla:  La pantalla és el que més energia consumeix. Seleccionar sempre el mode automàtic per a ajustar la lluentor de la pantalla i així s’estalviarà energia. 

2.- Activació del mode d’estalvi energètic:  Activar el mode d’estalvi energètic en els ajustos per a optimitzar la potència del dispositiu i allargar la durada de la bateria. 

3.- Desconnexió completa després del tractament:  Desconnecta per complet el dispositiu després de cada tractament; per a això, mantenir premut llargament el botó d’encesa i apagada. Així s’estalvia més corrent. 

4.- Càrrega completa per a un rendiment òptim:  Carregar la bateria durant diverses hores seguides per a arribar al cent per cent. Això contribueix al condicionament de la bateria i maximitza la seva capacitat. 

5.- Observació de l’indicador de càrrega:  El petit LED verd que hi ha al costat del botó d’encesa i apagada indica l’estat de càrrega. El procés de càrrega no ha finalitzat fins que no s’apaga aquest LED. 

Una dona estirada en un sofà amb un coixinet elèctric.

Un òptim ús de la bateria = maximitzar la seva durada

El meu objectiu és que puguis treure el màxim rendiment a BEMER.

Aquests passos senzills ajuden a optimitzar la durada de la bateria i a augmentar la seva vida útil. 

 

Tens més preguntes o necessites ajuda? Estaré encantada d'ajudar-te i  així contribuïr a proporcionar-te la millor experiència d'usuari amb BEMER.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL SET BEMER HORSE
SET DE TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

Scroll al inicio