Logotipo coaching altitude

Cura de l’oli dental i “OIL PULLING”

 1. Home
 2. »
 3. Cura de l’oli dental i “OIL PULLING”
El planeta tierra protegiendose contra un virus

Recomanacions per una bona salut i higiene bucal amb la cura de l’oli dental - “OIL PULLING”

Quan ens aixequem al matí estem en ple procés d’eliminació de toxines. Lo normal és anar al lavabo i eliminar per l’orina les toxines que s’han anat depurant durant la nit, veritat?

Durant la nit, aquest procés d’ eliminació de toxines també ho fem per la boca i per la llengua.

Normalment quan ens aixequem solem beure un got d’ aigua. I aquí realment el que estem fent és tornar-nos a tragar les toxines que el cos ens demana eliminar i que ens les traguem de nou amb l’ aigua.

Per aquest motiu: per ajudar-nos a eliminar les toxines que generem per la nit, us proposem de fer la cura de l’ oli / “OIL PULLING” quan t’ aixeques del llit i d’ aquesta manera respectem els bioritmes que segueix el nostre organisme.

1.- Amb quin producte?

 • Et proposem de fer la cura de l’ oli / “OIL PULLING” amb l’ Oli dental – Tooth Oil de Ringana

  100% natural, lliure de microplàstics i de conservants artificials. És un tot terreny!!!!!

  • Neteja les dents i les genives i és una substitut a la pasta de dents tradicional.
  • Absorveix bacteris i toxines
  • Protegeix les dents de caries i periodontitis

2.- Qué és el “OIL PULLING” i l’ oli dental de Ringana ?

És la combinació de la saviesa de la tradició mil·lenària de la medicina Ayurveda de la cura de l’oli -“OIL PULLING” amb la força netejadora dels olis essencials que absorbeixen les bactèries nocives de la cavitat bucal, protegint de les càries, de la inflamació de les genives i el corresponent sagnat, i del mal alè.

Amb la cura d’ oli – “OIL PULLING” estàs proporcionant a la teva boca una neteja en profunditat i alhora un alè fresc i saludable: dents sanes i blanques, detoxificant el teu organisme i enfortint el teu sistema immune.

3.- Com puc introdur l’ oli dental a la meva rutina diària?

S’ aconsella fer la cura de l’oli -“OIL PULLING” dos vegades al dia mínim, pel matí, com hem comentat tot just al despertar-te, i abans d’ anar a dormir. El procés és molt senzill.

  • Pas 1: Agita l’envàs, obre’l i et poses un “xorret” a la boca directament o amb una cullera petita.
  • Pas 2: La millor manera de distribuir l’oli dental per la cavitat bucal és amb la llengua. D’aquesta manera es mou l’oli per la boca, de manera que arribi a cada cantonada. (Ho podem fer per exemple mentre et dutxes o mentre fas altres coses….)

   L’oli exerceix un massatge estimulant sobre les genives i arrossega amb ell la brutícia que la pasta de dents tradicional no elimina (toxines solubles en greix com els metalls pesants, paràsits, pesticides, additius, etc…). Així segons anem movent l’oli per l’interior de la nostra boca les toxines es van adherint a ell i les ajunta i així es realitza la neteja

  • Pas 3: Escups l’ oli i amb ells les toxines passat aquests 5/10/15 minuts- Pots començar amb menys minuts i anar augmentant progressivament.
  • Pas 4: Agafes el teu raspall i li passes una mica d’ aigua i et raspalles suaument les dents i la lengua.
  • Pas 5: Per a acabar, esbandeixes la boca amb aigua

Les primeres vegades que ho facis, hauràs d’acostumar-te a la textura organolèptica oliosa, si mai has practicat la cura de l’oli -“OIL PULLING”, i necessitaràs uns dies per una transició total de la pasta de dents tradicional a l’oli dental.

En el cas de que no vulguis fer la cura de l’oli -“OIL PULLING”, esbandim amb l’ oli durant diversos minuts i a continuació, escopim l’excedent d’oli i raspallem les dents amb el nostre raspall habitual humit. Finalment esbandim la boca amb aigua un parell de vegades.

Et recomanem fer servir un raspall de dents de bambú, que són ecològics i biodegradables.

4.- Quins ingredients té?

La força netejadora d’ aquest revolucionari oli dental està el.laborat amb sustàncies 100 % naturals actives

 • L’ oli de sèsam és la base: amb efecte analgèsic, antiinflamatori i bactericida
 • Els olis de eucaliptus: per la desinfecció i cicatrització de les ferides
 • Menta i anís estrellat proporcionen una flora bucal saludable evitant a la vegada al mal alè.
 • La cúrcuma com antiinflamatori, l’ oli de mirra i oli de canella entre d’ altres ingredients naturals contribueixen a la creació d’ una microflora saludable i amb funcions antioxidants.

5.- Què sentiràs?

Sentiràs que el sabor es bastant intens i la textura és diferent. A nosaltres ens encanta!

Nosaltres sempre el portem a sobre, en el format petit de viatge i per exemple el fem servir com a substitut saludable al xiclet. Quan sentis que vols una bona olor a la boca o estàs a lo millor fora de casa i acabes de menjar o estàs de viatge , et pots posar un “xorret” a la boca i inclús tragar-t’ho. Per exemple en processos d’afonia fer-ne un glopet de tant en tant t’ alleugereix el dolor a la faringe i ens va retornant la veu.

Com que està formulat amb plantes medicinals també resulta ideal en processos de congestió, sinusitis, otitis aplicant sobre la zona… fer unes fregues als peus amb l’oli o al pit (substitut del vick vaporup) ens ajuda a respirar millor en bronquitis.

Bé, si en vols saber més, ens pots consultar sense cap compromís i t’ explicarem tots els seus beneficis i molt més!

6.- Quins avantatges té realitzar la cura de l'oli de Ringana -“OIL PULLING” ?

Resumint:

En la medicina de l’ Ayurveda amb la cura de l’oli dental i les seves esbandides de boca, es prevenien moltes malalties en la boca i gola.

Actualment ajudem als sistemes limfàtics del cos, pel fet d’eliminar toxines i bacteris i alhora afavorir la microflora bucal, de manera que és una mesura de prevenció de la salut efectiva.

L’acte d’escopir l’oli dental després de l’esbandida completa, i també del posterior raspallat, evita que bacteris i toxines penetrin a la sang i al cos directament des de les genives, i afavoreix un bon estat de salut.

També parlem de propietats antiinflamatòries i cicatritzants dels olis, que ajuden a netejar i cicatritzar nafres, reduir les inflamacions de les genives (des de gingivitis fins a periodontitis) i fins i tot irritacions de goles si fem gàrgares continuades amb l’oli.

Finalment parlar-vos de les propietats blanquejadores, sense necessitat de fer servir productes químics que danyis l’esmalt natural de les dents o altres productes blanquejadors.

7.- Beneficis que ens ofereix

 • Prevé malalties bucals com la gingivitis o periodontitis
 • Redueix la producció de carrall i placa
 • En reduir els bacteris de la boca, també prevé l’aparició de càries
 • Prevé el mal alè
 • Enforteix la mandíbula gràcies als moviments musculars que s’exerciten en practicar la cura de l’oli -“OIL PULLING”
 • Manté els llavis, boca i gola hidratats
 • Ajudem el nostre organisme a eliminar toxines

8- Eliminar les pastes de dents tradicional i els col·lutoris químics, per què?

 • La teva boca és altament absorbent, així que les substàncies químiques que s’oculten en la teva pasta de dents tradicional troben una via ràpida cap al teu torrent sanguini.

  Sense saber-ho, o no ser molt conscients d’això, ja que es parla molt poc del tema, la realitat és que en les pastes de dents tradicionals i els col.lutoris porten una quantitat d’ingredients d’origen químic i en algunes ocasions, potencialment tòxics per al nostre organisme.

  Alguns exemples dels ingredients de la pasta de dents que són tòxics són:

  • El triclosán – (produeix resistència antibiòtica i trastorns endocrins).
  • La clorhexidina,
  • Lauril sulfat de sodi – (compost que ajuda a espessir la pasta, i que està classificat com a insecticida, per la qual cosa pot afectar la fauna marina quan arribin a les aigües)
  • Dietanolamina (DEA),
  • Edulcorants artificials,
  • Fluorur – (compost tradicionalment per a la anticaries, avui dia és posa en dubte per risc de fluorosi dental, és acumulatiu i pot danyar el sistema neurològic i provocar trastorns endocrins)
  • Microplastics – (actuen com a abrasius en cosmètics, i que a ser rebutjats acabin en els organismes de la fauna marina que, al seu torn, tornin al nostre cos si els ingerim)

Nosaltres et proposem com alternativa aquest oli dental, tooth oil de Ringana, una alternativa 100% natural i 100% sense tòxics, que substitueix fins i tot la pasta de dents gràcies als seus detergents naturals i serveix al mateix temps de col·lutori.. Et convidem a que el puguis provar aquí

Producto ranaga tooth oil
Scroll al inicio