Logotipo coaching altitude

Transcendeix el nivell de la nutrició i perfila el teu camí cap a una millor salut amb aquests 5 elements de tecnologia de biohacking.

  1. Home
  2. »
  3. La tecnologia del biohacking: optimització del cos més enllà de la dieta i els suplements

El biohacking és un conjunt mesures orientades a optimitzar la teva nutrició, son, productivitat i rendiment.

Perquè no només el que se subministra al cos té influència sobre la salut.

Més enllà de la dieta i els suplements alimentaris, existeix una àmplia oferta de tecnologia de biohacking, que persones de totes les edats i nivells d’activitat utilitzen per a recuperar-se, exercitar-se millor i augmentar la qualitat de vida.

A continuació, presentarem cinc de les tecnologies potenciadores del benestar més populars, que serveixen com a complement perfecte per a un estil de vida saludable.

Donem un cop d’ull…

La paraula biohacking està dibuixada en un tros de paper.
Dues dones amb uniformes de futbol porpra corrent per la pilota.

TERÀPIA DE COMPRESSIÓ

Una teràpia de compressió és alguna cosa així com un massatge amb aire per als teus músculs.
En general, els dispositius de compressió tenen la forma de botes i mànigues, que apliquen pressió seqüencial als braços i les cames, i ajuden a millorar la recuperació de diverses maneres.

La sensació és similar a quan ens col·loquen un maniguet per a mesurar la pressió arterial al voltant del braç o la cama, només que, en aquest cas, la pressió s’aplica dinàmicament cap amunt i cap avall de les extremitats, per a generar un efecte de massatge.

En funció de les seves necessitats corporals, és possible adaptar les seves sessions de teràpia de compressió canviant els nivells de pressió, els modes, la durada de la sessió, etc.
Els fabricants de productes de compressió asseguren que l’ús regular d’aquesta teràpia, pot:

-Millorar flux sanguini
-Estimular la funció limfàtica
-Reduir l’àcid lacti
-Mitigar la fatiga muscular
-Reduir el dolor i les molèsties
-Minvar la rigidesa
-Incrementar la flexibilitat i el rang de moviment
-Maximitzar el rendiment muscular
-Reduir la inflor
-I molt més
Com és d’esperar, amb aquesta gamma de beneficis de recuperació tan àmplia, atletes de diferents disciplines han decidit aprofitar la teràpia de compressió. Entre ells es troben jugadors professionals de bàsquet, futbol, futbol americà i beisbol, així com ciclistes, influencers de fitnes i atletes d’esports de resistència.

CRIOTERÀPIA

És molt probable que, com a persona coneixedora del món de la tecnologia de biohacking, hagis sentit parlar (o potser ja hagis provat) la crioteràpia.

Aquest mètode de recuperació és bastant popular i s’aplica exposant el cos a temperatures sota zero o pròximes al punt de congelació durant diversos minuts. Durant aquest procés, el cos és sotmès a un «xoc», que estimula la circulació i indueix una resposta antiinflamatòria.

Si alguna vegada has fet servir una compresa de gel en un hematoma o un altre tipus de lesió, ja has fet servir la crioteràpia a petita escala.

A una escala més àmplia, la crioteràpia es pot aplicar en tot el cos de diverses maneres: o bé submergint el cos en aigua freda, accedint a una habitació amb temperatura controlada o fent servir una criocàpsula per a aplicar fred extrem en tot el cos, excepte al cap.

Estudis suggereixen que la crioteràpia, específicament la immersió en aigua freda, pot reduir la fatiga central, minvar la percepció de l’esforç, millorar la recuperació després de l’exercici, incrementar el subministrament d’oxigen als músculs i potenciar el rendiment físic.

D’igual mode que la teràpia de compressió, la crioteràpia gaudeix de gran popularitat en el món de l’atletisme. Esportistes destacats de tots els esports i disciplines l’han introduït com un element bàsic en les seves rutines de recuperació.

Un grup d'empresaris asseguts en un sofà.
Una dona fent footing davant d'un diagrama del cos humà.

TERMOTERÀPIA

Si alguna vegada has fet servir un coixinet tèrmic, has anat a la sauna o has passat quinze minuts a l’aire lliure a Andalusia durant l’estiu, ja coneixes la termoteràpia.

A diferència de la crioteràpia, aquest mètode de recuperació fa servir la calor per a elevar la temperatura corporal i augmentar el flux de sang cap als teixits externs, la qual cosa pot traduir-se en diversos beneficis per a la salut. De fet, l’ús regular de banys de sauna s’ha associat amb un major rendiment, bona salut de les articulacions, alts nivells d’energia i qualitat de vida.

La teràpia tèrmica aplicada a tot el cos és potser la forma més senzilla d’accedir a la tecnologia de biohacking de la nostra llista, ja que molts gimnasos tenen saunes i jacuzzis d’ús lliure per als seus membres, i algunes llars i urbanitzacions també compten amb jacuzzis.

Els factors abans esmentats fan que la teràpia tèrmica sigui una forma fàcilment accessible de biohacking en el seu camí cap a una millor salut.

TERÀPIA DE LLUM VERMELLA

La teràpia de llum vermella, infraroja o de baix nivell és un tractament de benestar en què la pell s’exposa a llum de baixa longitud d’ona amb l’objectiu d’obtenir una dermis i un teixit muscular més sans.

La idea darrere d’aquesta teràpia és que, en exposar la pell a l’energia de la llum vermella, els mitocondris en les cèl·lules de la pell absorbeixen aquesta energia, la qual cosa estimula la producció de trifosfat d’adenosina o ATP (la «molècula d’energia»).

Se suposa que aquest augment de l’energia cel·lular activa el flux sanguini, millora la funció cel·lular i potència la reparació de teixits. Tots aquests beneficis poden propiciar la curació i el rejoveniment de la pell, generant un efecte antienvelliment.

També hi ha els qui argumenten que la teràpia de llum vermella pot tenir efectes positius sobre altres aspectes de la salut, inclòs el sistema immunitari, el control del pes, estats de malestar i molt més.

Encara que alguns estudis avalen vagament aquestes afirmacions, encara no existeix evidència clara que la teràpia de llum vermella sigui una forma segura de millorar la salut cutània i el benestar general.

LA TERÀPIA BEMER

Si bé totes les tecnologies de biohacking que hem presentat compten amb recerques que recolzen els seus resultats, poques d’elles, si és que existeix alguna, han superat un escrutini científic tan intens com BEMER.

La Teràpia Fisicovascular BEMER transporta a través d’un camp magnètic de molt baixa intensitat una senyal específica patentada que estimula de manera segura la musculatura dels petits vasos sanguinis. La seva tecnologia d’avantguarda ha demostrat la seva eficàcia després d’anys de recerca científica.

Els estimuladors musculars BEMER s’encarreguen de fomentar la bona circulació, el subministrament d’oxigen i l’eliminació de diòxid de carboni. Aquests tres aspectes tenen un impacte important en el cos.

En només dues sessions diàries de vuit minuts, la teràpia BEMER està en capacitat de millorar:

-L’estat físic
-El rendiment i la recuperació
-La força i resistència
-L’energia i vitalitat
-La resiliència
-El benestar
-La reducció de l’estrès
-El descans i la relaxació

Amb aquesta sèrie de beneficis tan impressionant, no és estrany que BEMER compti avui amb una llarga llista d’usuaris en l’àmbit de professionals de la salut, esportistes i totes aquelles persones més exigents que ens volem cuidar i fer prevenció.

A més, la gamma de productes BEMER ofereix aplicadors per a tot el cos i aplicadors específics. També es pot transportar, el que facilita la instal·lació i l’ús dels dispositius en qualsevol lloc que els necessitis i durant els teus viatges.

En qüestions de tecnologia biohacking, BEMER destaca per la seva facilitat d’ús, portabilitat i els resultats avalats científicament.

Una dona asseguda en una pista amb un dispositiu electrònic.

Posa`t en contacte amb nosaltres per a informar-te amb més detall sobre l'efecte transformador que pot tenir la teràpia BEMER.

Sol·licita més informació per a fer el primer pas cap a una millor microcirculació, més salut, més energia, més vida.

T’explicarem amb detall en què consisteix cadascun dels productes BEMER que tens disponibles en aquest moment. Una vegada et decideixis per l’equipament a comprar, m’ocuparé personalment que el rebis en el menor temps possible.

Si el que busques és obtenir resultats a llarg termini, comprar la teràpia BEMER per al teu ús particular és la millor opció. Així, tindràs total flexibilitat a l’hora de quan i com usar-ho. A més, pots portar la teràpia BEMER en els teus viatges de treball o oci i a les teves activitats esportives i competicions, obtenint el màxim partit de la teva compra.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL DISPOSITIU BEMER HORSE
TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

Scroll al inicio