Logotipo coaching altitude

Nou estudi científic: BEMER i millora en la durada i qualitat del son

  1. Home
  2. »
  3. Nou estudi científic confirma com BEMER millora el son

Un nou estudi científic mostra com en millorar la microcirculació amb la tecnologia BEMER, augmenta tant la quantitat com la qualitat del son, així com la regeneració.

El recent estudi del Dr. Frode Moen i el seu equip, de la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia en Trondheim, va ser publicat el 8/08 en la prestigiosa revista Frontiers.

Una dona que porta una màscara per dormir al llit.
Una noia amb un uniforme de futbol vermell donant cops a una pilota.

Com s’anomena l’estudi?

L’ estudi té el següent títol:  “L’efecte de la teràpia de regulació d’energia bioelectromagnética sobre la durada i la qualitat del son entre jugadores d’èlit del futbol femení noruec».

L’objectiu de l’estudi se centra en investigar si la utilització regular de la teràpia BEMER pot afectar de manera positiva en la durada i la qualitat del son entre les jugadores d’èlit del futbol femení noruec.*

Com es va dur a terme la recerca?

Durant 273 dies consecutius, les jugadores van ser monitoritzades en diversos paràmetres del son. A més, es va controlar el seu esforç físic durant els entrenaments i partits mitjançant una armilla de seguiment GPS.

L'estudi es va dividir en quatre fases:

  • Fase 1: els paràmetres es van mesurar sense utilitzar BEMER. Va durar del 1/02 al 30/04 2023 (89 dies) i va servir com a control per a ressaltar possibles diferències entre les fases amb i sense ús de BEMER.
  • Fase 2: totes les participants de l’estudi van ser equipades amb un BEMER Pro-Set perquè poguessin acostumar-se al dispositiu i familiaritzar-se amb el seu ús (31 dies).
  • Fase 3: del 1/06 al 30/09, en un període que incloïa setmanes normals d’entrenament amb partits només els caps de setmana, les jugadores van seguir el pla bàsic i el programa de somni (122 dies)
  • Fase 4: es va desenvolupar de l’1 al 31 d’octubre, es va avaluar l’aplicació BEMER amb el pla bàsic durant 31 dies, en una etapa de la temporada molt intensa (classificació per a la Lliga de Campions, play-off en la Copa Nacional de Noruega i els partits del campionat oficial).
Dues jugadores de futbol femenines en acció en un camp.
Una dona asseguda a les escales amb el seu telèfon.

Els resultats de la recerca:

Gairebé tots els paràmetres mesurats van mostrar millores significatives en termes de qualitat i quantitat del son durant els períodes en els quals es va utilitzar la teràpia BEMER. A més, es va descobrir que la freqüència d’ús de BEMER també importava: les jugadores que van utilitzar la teràpia BEMER durant més de 440 hores durant la fase 3 (122 dies) van mostrar millores encara més significatives en el seu temps total de son, eficiència del son, son lleuger, son REM i son profund tant en la nit anterior als partits, com en les tres nits posteriors en comparació amb les jugadores que van utilitzar BEMER amb menys freqüència.

En el context del seu estudi, els autors van concloure que la teràpia BEMER sembla ser una eina eficaç per a la recuperació i la regeneració, ja que es promou tant la qualitat com la quantitat del son.

Enllaç a l’estudi:

ORIGINAL RESEARCH article – Front. Psychol., 08 August 2023 – Sec. Performance Science  Volume 14 – 2023 

Pubmed

Millor descans = millor recuperació

És sabut que un descans de qualitat ajuda a millorar l’estat d’ànim, la concentració, la recuperació i el rendiment. Per això, si el teu descans millora, també millora la teva capacitat esportiva. En millorar el subministrament d’oxigen als teixits musculars, BEMER ajuda a maximitzar els guanys de la recuperació perquè  puguis rendir com mai.

Entrena amb més freqüència. Entrena amb més eficàcia.
Una circulació sana obre un món de possibilitats per al teu acompliment esportiu.

Si trigues menys a regenerar-te i aprofites millor cada sessió d’entrenament, el més probable és que vegis augmentar la teva força, condicionament i forma física general.

A més, la teràpia BEMER pot millorar el teu nivell de resistència i energia, donant-li una dosi extra de vitalitat per a practicar exercici intens.

No et sorprengui veure que bats els teus propis rècords més sovint i experimentes menys fases d’estancament.

Aquests beneficis que multipliquen l’acompliment són el que realment distingeix a BEMER d’altres mètodes estàndard de regeneració. I aquesta és precisament la raó per la qual atletes professionals de tot el món utilitzen la teràpia BEMER com a part de les seves rutines de regeneració.

Dues dones amb uniformes de futbol porpra corrent per la pilota.

La decisió és a les teves mans: vols abordar les teves metes d'entrenament amb una eficàcia mai vista?

La teràpia BEMER brinda una regeneració mai vista. BEMER és imprescindible en les teves rutines diàries, a causa de l’increment d’energia, força i condicionament que t’ofereix. No esperi més!

Posa’t en contacte amb mi i t’explicaré amb detall en què consisteix cadascun dels productes BEMER que tens disponibles en aquest moment. Una vegada et decideixis per l’equipament a comprar, m’ocuparé personalment que el rebis a casa teva en el menor temps possible.

Si el que busques és obtenir resultats a llarg termini, comprar la teràpia BEMER per al teu ús particular és la millor opció. Així, tindràs total flexibilitat a l’hora de quan i com usar-ho. A més, pots portar la teràpia BEMER en els teus viatges de treball o oci i a les teves activitats esportives i competicions, obtenint el màxim partit de la teva compra.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL SET BEMER HORSE
SET DE TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a hola@talent-consulting.com
Envia’ns un formulari

Scroll al inicio