Logotipo coaching altitude

Coaching Volcànic amb Olot TV

«Passejada de Coaching Volcànic pel Volcà Montsacopa» ha estat escollida per ser una activitat diferent, innovadora i lligada a la terra, a la nostra comarca de La Garrotxa, com a notícia d’interès en el magazín d’estiu «País km 0″ d’ Olot Televisió.
A continuació us la presentem!»

Olot Televisió ha fet un reportatge de la nostra activitat Passejada de Coaching Volcànic pel Volcà Montsacopa amb col.laboració amb el Restaurant La Deu de la Moixina (Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa) enmarcada dins l’oferta d’activitats d’estiu 2014 d’Olot de la Cua del Drac.

Al final de l’activitat els hi hem regalat als participants una invitació per seguir descobrint la Garrotxa gaudint d’un altre activitat i  els hem obsequiat amb un tastet degustació de Cuina Volcànica al Restaurant La Deu.

Quan han acabat l’activitat els participants han pogut gaudir de l’obsequi del tastet de Cuina Volcànica ofert pel Restaurant La Deu ja que han decidit de fer-hi el seu sopar.

Pots veure el reportatge en el seguent link directe al  capítol

#paiskm0

@olotelevisio@albertbrosa

@laxarxatv

@CoachAltitude

Aquest nout Magazín d’estiu 2014 «País km0» ha començat el dilluns 7 de juliol i el reportatge de TV Olot, d’ Albert Brosa, de l’ activitat de Coaching Altitude sort en el capítol 2. Aquest Magazín està encapçalat per la periodista Marina Romero i el programa s’emet a les 42 televisions de La Xarxa, entre les quals hi ha Olot Televisió.

Aquest programa s’emet en directe de dilluns a divendres de 18h a 20h amb cobertura per tot Catalunya i es pot seguir simultàniament per més d’una vintena de televisions: TeleB, Pirineus TV, VOTV, Televisió de Girona, ETV, Lleida TV, TV Costa Brava, El9TV, Televisió del Berguedà, Canal Reus TV, Canal Terres de l’Ebre, m1tv, Vallès Visió, Canal Blau TV, TAC 12, Penedès TV, Televisió del Ripollès, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Olot TV, Canal Terrassa, Empordà TV, RTV l’Escala, Cugat.cat, RTV Vandellòs i TV Sant Cugat i El Punt Avui TV. Podeu trobar més informació del Magazín aquí

~~~~~

Us recordem que en els articles que anirem publicant, es podran trobar idees, lectures suggerides, reflexions i informació relacionats amb el món del Coaching, PNL, Intel•ligència Emocional, temes relacionats amb la gestió del canvi en l’àmbit personal i professional, desenvolupament organitzacional i programes de “Team Building”.

Si vols estar al dia de les novetats, activitats i notícies que anem construint per a tu, t’invitem a que et subscriguis al nostre butlletí i rebràs de regal una eina que t’ajudarà a posar rumb als teus objectius!

Clica aquí per escriure’ns i fer-nos arribar qualsevol comentari o tema que t’agradaria trobar en el nostre blog.

«Afrofitem per desijar-te un molt bon estiu!»

Ens trobem al nostre web, butlletí, blog, facebook i twitter!!!

«L ‘important no és fer coses extraordinàries, sinó fer les coses ordinàries de forma extraordinària»

 

Rosa Marrugat

Joan Carles Oliver

Equip de Coaching Altitude

Scroll al inicio