Logotipo coaching altitude

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

  1. Home
  2. »
  3. Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

La Garrotxa és una comarca privilegiada pel que fa a recursos turístics basats en la natura com a resultat de la seva situació geogràfica, el substrat, la topografía, la historia, el clima i l’ empremta humana.

La qualitat ambiental es tradueix en la protecció del territori que fa de la comarca, la segona a Catalunya amb major superficie protegida, amb un gairebé 53%, després de la Vall d’ Aran. El sistema d’ espais protegits compren el PEIN (Pla d’Espais d’ Interès Natural) i la Xarxa Natura 2000, destacant el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa com espai natural de protecció especial, sent aquest el millor exponent del paisatge volcànic de la Península Ibèrica. Té més de 40 volcans d’ erupció tranquil.la (efusiva), poc explosiva (estrombolians) i molts explosiva (freatomagmàtics), 28 reserves naturals i més de 20 colades de lava.

Campo con volcan
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha renovat de nou de mans de representants de la Federació EUROPARC la Carta Europea de Turisme Sostenible. Enhorabona!

En aquesta pàgina hi trobaràs el vídeo del millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica.

#turisme sostenible #volcans #serveis locals #roureda de pènol #paisatge #silenci #greda #tossols #gastronomia #cranc de riu #masies #productes locals #cabirol

Scroll al inicio