Logotipo coaching altitude

Per què necessites la teràpia BEMER en la teva rutina de regeneració després de fer exercici

  1. Home
  2. »
  3. Per què necessites la teràpia BEMER en la teva rutina de regeneració després de fer…

Descobreix com l'aplicació de la teràpia BEMER després de l'exercici pot optimitzar el teu entrenament, acompliment i salut general.

Dediques uns instants a plantejar-te la teva rutina de regeneració. Què és el que fas?

Et relaxes fent estiraments o exercici aeròbic lleuger després d’entrenar-te? T’agrada suar en la sauna o aplicar fred a la teva musculatura? Dorms les hores suficients?

Una dona rebent Teràpia BEMER asseguda en un sofà.
Una dona està utilitzant Teràpia BEMER mentre està asseguda en una cadira llegint un llibre.

L’ideal és que el teu pla de regeneració inclogui un mètode per a estimular el reg sanguini en els músculs fatigats, a més de descans, relaxació i moltes hores de dormir.

Però ja se sap, de la dita al fet hi ha un tros.

Amb l’agenda repleta i una vida plena de responsabilitats, pot ser complicat mantenir la perseverança.

Potser et costa creure-ho, però t’ assegurem que hi ha una manera senzilla d’optimitzar i recolzar aquests tres aspectes que componen el pla de regeneració ideal. I lo bo és que pot fer-ho mentre mira el seu programa favorit en Netflix.

Teràpia BEMER: una nova era de regeneració muscular

Després d’haver estat aprovada per a una gran varietat d’usos mèdics* en els últims cinquanta anys, ara com ara la teràpia PEMF és àmpliament reconeguda pels seus beneficis per a l’esport.

En BEMER, canalitzem aquesta revolucionària tecnologia introduint una senyal terapèutica patentada i concentrant-la en un dispositiu portàtil i fàcil de fer servir, capaç d’estimular els músculs i millorar la seva regeneració i acompliment esportiu en només dues sessions de vuit minuts al dia.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.
Un home que sosté un ventall blau a casa seva.

Estímul natural de la circulació

BEMER estimula els músculs de forma no invasiva per a millorar temporalment el reg sanguini local per mitjà d’un senyal patentat focalitzat transportat a través d’un camp magnètic pulsat (PEMF).

Les ones de baixa freqüència activen la càrrega elèctrica en les cèl·lules musculars, optimitzant la transferència de l’oxigen vital i millorant l’evacuació de diòxid de carboni (CO₂).

D’aquesta manera, els músculs oxigenats i enriquits amb nutrients disposen dels recursos que necessiten per a regenerar-se més ràpidament.

En resum, la teràpia BEMER pot escurçar la fase de regeneració, maximitzar el temps d’entrenament i ajudar-te a treure més partit de cadascun dels teus entrenaments.

I el millor de tot? Molt senzill: que obté nombrosos beneficis característics de les teràpies de fred i calor i els afegeix molts més sense causar cap mena de molèstia.

La regeneració ha de ser una cosa relaxant. VOL SABER COM FER-HO?

Amb BEMER, la regeneració és un procés pràctic i confortable. No hi ha necessitat d’abrasar-se en la sauna ni de congelar-se en sessions terapèutiques de fred.

No importa si estàs a casa o a l’habitació del teu hotel: busca un lloc convenient per a asseure’t o tombar-te i posa en marxa el teu dispositiu BEMER.

El senyal terapèutic pot relaxar els teus músculs, reduir l’estrès i fins i tot és capaç de millorar el teu descans i relaxació.

Si el teu cos està ben relaxat i més resistent a l’estrès, notaràs que els teus músculs responen millor durant l’entrenament. Resumint, quan els músculs estan relaxats exerceixen millor.

Integrar la teràpia BEMER en la teva rutina de regeneració et permet exigir més al teu cos i aconseguir resultats superiors.

Entrena amb més freqüència. Entrena amb més eficàcia.
Una circulació sana obre un món de possibilitats per al teu acompliment esportiu.

Si trigues menys a regenerar-te i aprofites millor cada sessió d’entrenament, el més probable és que vegis augmentar la teva força, condicionament i forma física general.

A més, la teràpia BEMER pot millorar el teu nivell de resistència i energia, donant-li una dosi extra de vitalitat per a practicar exercici intens.

No et sorprengui veure que bats els teus propis rècords més sovint i experimentes menys fases d’estancament.

Aquests beneficis que multipliquen l’acompliment són el que realment distingeix a BEMER d’altres mètodes estàndard de regeneració. I aquesta és precisament la raó per la qual atletes professionals de tot el món utilitzen la teràpia BEMER com a part de les seves rutines de regeneració.

Un home posa per a una foto.

La decisió és a les teves mans: vols abordar les teves metes d'entrenament amb una eficàcia mai vista?

La teràpia BEMER brinda una regeneració mai vista. BEMER és imprescindible en les teves rutines diàries, a causa de l’increment d’energia, força i condicionament que t’ofereix. No esperi més!

Posa’t en contacte amb mi i t’explicaré amb detall en què consisteix cadascun dels productes BEMER que tens disponibles en aquest moment. Una vegada et decideixis per l’equipament a comprar, m’ocuparé personalment que el rebis a casa teva en el menor temps possible.

Si el que busques és obtenir resultats a llarg termini, comprar la teràpia BEMER per al teu ús particular és la millor opció. Així, tindràs total flexibilitat a l’hora de quan i com usar-ho. A més, pots portar la teràpia BEMER en els teus viatges de treball o oci i a les teves activitats esportives i competicions, obtenint el màxim partit de la teva compra.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL SET BEMER HORSE
SET DE TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a info@coaching-altitude.net
Envia’ns un formulari
Scroll al inicio