Logotipo coaching altitude

Idees de regals per a cada persona

  1. Home
  2. »
  3. Ringana

RINGANA PARTNER

T’ assessorem i t’ acompanyem en aquest camí del benestar.

Som distribuïdors dels productes Ringana, empresa que té com a objectiu millorar la vida de les persones. Gràcies a Ringana, oferim productes frescos, vegans i naturals, respectuosos amb el medi ambient i destinats sobretot a restablir l’equilibri i PH de la nostra pell, així com la nostra higiene i la cura de la salut en general

Persona sonsteniendo producto matcha
Persona haciendo malavares con productos

Components 100% naturals i ecològics

La majoria de productes de cosmètica són generats per empreses que fan servir components químics, conservants i colorants, que malmeten els ecosistemes, a més d’ afectar la pell i salut en general. Evidentment, aquest és l’ efecte contrari al que es preten.

Saps el que consumeixes?

Espanya, va publicar un article on s’estima que una persona pot consumir una mitjana diària de 12 productes cosmètics amb 160 ingredients diferents. Substàncies químiques algunes tòxiques per a la salut. Aquests ingredients estan camuflats en diferents noms complicats d’entendre en una etiqueta rotulada amb lletra molt reduïda.

Mezcla de pplvos
Productos quimicos moodoo

Premiats per la seva filosofia

RINGANA és una empresa líder en la producció de cosmètics ecològics i congrüent amb la seva promesa de centrar-se en substàncies vegetals per oferir productes frescos i naturals. RINGANA porta més de 25 anys oferint cosmètica orgànica de la més alta qualitat, com ho demostren els diferents reconeixements que ha rebut per la seva tasca:

Ostenta el Premi Austríac a la Protecció Climàtica i Klimabündnis Betrieb. Això reforça els nostres esforços en matèria ambiental. El European Business Award 2016/2017 premia a empreses que apliquen amb major rigor els valors fonamentals d’èxit, innovació i ètica.

Molts dels productes cosmètics RINGANA són certificats segons les normes ECOCERT i COSMOS.

A més: distinció amb l’escut de Estiria, BLATS Estiria (guanyadora 2010, nominada 2015 & 2017), EY Entrepreneur of the Year (2013) i guanyadora de nombrosos premis de disseny.

Vols veure la botiga del benestar?

Scroll al inicio