Logotipo coaching altitude

Coaching per a la vida personal

  1. Home
  2. »
  3. Serveis
  4. »
  5. COACHING O ENTRENAMENT PERSONAL
  6. »
  7. Coaching per a la vida personal

Vols explorar el sentit en la teva vida? Desitges un canvi, tens un projecte , un somni, però no arrenques…
Tens la sensació de no arribar al que desitges…
Vols incorporar noves habilitats de comunicació o autogestió…
Vols gaudir més de la vida …

El coaching t’ajuda a crear un pont entre el que ets i el que t’agradaria ser o on ets (present) i on t’agradaria ser (futur). És un viatge de descobriment cap a les teves pròpies fortaleses, les que et permetran aconseguir els teus objectius més desitjats.

El coaching és un catalitzador i accelerador que contribueix a que aconsegueixis aquests objectius més ràpidament i amb major seguretat. I això en qualsevol àmbit de la teva vida en el qual ho utilitzis: Personal, professional, laboral, familiar o social.

Niña encima de un caballo

«Qui vol fer alguna cosa, troba un mitjà, qui no vol fer res, troba una excusa«

El coaching és un acompanyament a la persona durant un període de temps acotat, mitjançant converses amb el coach en les que el client dissenya plans d’acció com a resultat de les noves reflexions, aprenentatges i perspectives que s’obren fruit de la conversa i que l’acosten als seus objectius

Què es necessita per iniciar un procés de coaching?

Seriositat, motivació, entusiasme i veritables ganes d’actuar per arribar al cim: on són les teves metes. Per sortir de la teva zona de confort i créixer has de permetre’t fer coses diferents.

El coaching no és per a tothom. El coaching no és teràpia ni consultoria. El coach no és un conseller que et digui el que has de fer. El coach t’escolta, t’ajuda a reflexionar i a obrir noves perspectives utlitzant les preguntes, et dona feedback i t’invita a passar a l’acció. Per tant,el coaching et serà veritablement útil en la mesura que allò que vols aconseguir sigui realment important per a tu.

Scroll al inicio