Logotipo coaching altitude

Lean Coaching

Per una correcta implantació del lean management cal un canvi de mentalitat i un correcte enfoc dels nostres negocis.

Avui tot va molt depressa i cal empreses amb estructures flexibles. Per sobreviure has d´arribar abans que la competència i el treball en equip tant a nivell intern com amb clients i proveedors és fonamental.

El lean management va sorgir en l´automoció japonesa i els seus principis ja s´estan aplicant a la logística, construcció, sanitat, administracions… arreu del món. Es basa en la continua reducció del desbaratament creant valor al client.

Per altra banda, hi ha diferents estratègies i plantejaments per iniciar-se en una transformació lean, però el que tenen totes en comú és l´actitud de les persones que ho portaran a terme. Per això cal una segona palanca: el coaching.

Si en els nostres negocis introduïm els principis del lean management i un lideratge tipus “coaching” obtindrem resultats excel.lents. El lean aporta les eines i el coaching és el catalitzador del canvi.

Segons el ranking de productivitat del Fons Econòmic Mundial, Espanya és el país 36, superat per Xile, Puerto Rico, Estonia i d´altres. Si ho analitzem per treballador, estem a la cua d´Europa, sobretot per les hores utilitzades. Per canviar aquesta tendència, no n´hi ha prou amb els esforços dels governs. Cal gestionar les nostres empreses com ho fan ells: lean management, six sigma i una gran dosi de lideratge.

Coaching Altitude col•labora amb Lean Coach per oferir aquesta metodologia a les empreses de les comarques gironines.

Scroll al inicio