Logotipo coaching altitude

Passeig de Coaching Volcànic pel Volcà Montsacopa

  1. Home
  2. »
  3. Serveis
  4. »
  5. Passeig de Coaching Volcànic pel Volcà Montsacopa

Molts dels vosaltres ens heu preguntat en que consisteix aquesta activitat i us contestem les vostres preguntes a contiuació:

Que és el que pretén aquesta activitat de “Passejada de Coaching Volcànic pel Volcà Montsacopa”?

Aquesta activitat fusiona dos elements Claus en un procés de creixement personal. Per una banda el Coaching com a metodologia (que ajuda a la persona, mitjançant preguntes visitar diferents perspectives en relació amb un objectiu a assolir i crear un pla d’acció). Per un altre banda, la natura com a potenciador d’aquesta experiència. La natura es converteix en una metàfora que facilita la interiorització dels aprenentatges del Coaching per que integra tres elements que són claus a l’hora de generar una experiència: que són pensaments, emocions i corporalitat. La natura facilita que aquesta experiència sigui més intensa, per tant els beneficis incrementen d’una forma molt clara.

En que consisteix?

Consisteix en mantenir una conversa de coaching amb el client, una conversa en la que utilitzem la metodologia que fa referència al Coaching: específicament ajudar a la persona a identificar un objectiu, fer-li preguntes per ajudar-lo a arribar a trobar per si mateixa les respostes al davant de les accions a posar en marxa per assolir aquest objectiu. I per un altre banda, com dèiem abans el fet de fer una passejada, i que d’alguna manera podem contextualitzar les diferents etapes fins arribar a l’objectiu d’una manera més física: és a dir, caminant, acostant-se cap a la fita, aquesta fita pot estar representada per la imatge del cràter del volcà i també utilitzant els diferents elements que ens facilita aquesta passejada i que permeten: d’una manera metafòrica podria ser

  • Aquesta pujada, anar superant els diferents obstacles
  • Anar recorrent el pla d’acció
  • Les torres de guaita podrien ser una manera de guanyar perspectiva al davant de tot aquest procés
  • I per tant anem integrant tots aquests elements, per donar-li més potencia al coaching

El volcà Montsacopa és un dels 4 volcans que hi ha al nucli urbà d’Olot. Està situat entre els volcans de la Garrinada i el de Montolivet i és el volcà més emblemàtic de la ciutat. El cràter del volcà Montsacopa és circular i mesura 120m de diàmetre i 12m de fondària, es troba centrat al cim del con volcànic i la seva forma de copa és la que dóna nom al volcà: volcà Montsacopa. Aquest cràter és únic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa al no haver estat deformat per cap colada de lava al final de l’erupció. És l’últim volcà que es va formar a Olot i va erupcionar fa uns 10.000 anys. Hi podem trobar l’esglèsia de Sant Francesc, a dalt, resconstruída l’any 1875 i dues torres de guaita, bastides durant les guerres carlines (segona meitat del s XIX). El volcà Montsacopa és un indret de gran bellesa paisatgística i és un excel.lent mirador d’Olot i de la zona volcánica de la Garrotxa.

A Coaching Altitude, no només fem passejades de Coaching pel Volcà Montsacopa, si no que també podem viure un procés de Coaching en plena natura fent trekking cap un cim d’una muntanya o fent un recorregut en bicicleta.

Aquestes activitats que oferim per exemple a la Cua del Drac a la ciutat de Olot, són activitats en obert, i pel públic en general i la resta de l’any treballem especialment per empreses amb programes de desenvolupament a la pròpia empresa o amb activitats també en espais oberts per facilitar la cohesió, la construcció d’equip, la generació de confiança, el viure els valors de la empresa etc.

Obrim el Coaching, una metodologia facilitadora del creixement personal, a tota la societat en general, doncs nosaltres treballem molt en el àmbit d’empresa i aquestes metodologies es coneixen a les empreses, des de fa temps, programes de desenvolupament personal i professional, i el que volem es també fer-ho extensiu a tothom, als veins d’Olot i la Garrotxa i a les persones que venen a visitar la nostra comarca.

Equipo de coaching altitude en la cua drac 2014

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a info@coaching-altitude.net
Envia’ns un formulari
Scroll al inicio