Logotipo coaching altitude

Símptomes de l' estrès i signes a tenir en compte

  1. Home
  2. »
  3. Símptomes de l’ estrès i signes a tenir en compte

Els experts consideren l'estrès com la malaltia del segle XXI per l'estil de vida frenètic actual. Si l'estrès no dona treva, pot ser que estiguis patint d'estrès crònic. Posa atenció als signes, símptomes, riscos per a la salut i estratègies de resposta que s'indiquen a continuació.

SÍMPTOMES D'ESTRÈS CRÒNIC

Si consideres que la vida és estressant o de vegades estàs estressat/da, et pot interessar continuar llegint. Sovint, l’estrès crònic té el seu origen en problemes financers, de relacions de parella o laborals i es manifesta de moltes maneres. Els seus efectes repercuteixen a nivell mental, físic, emocional i en el comportament, és a dir, de moltes formes.

Una dona de negocis amb confeti que li cau al cap.
Un home amb un munt de correu que li arriba.

Segons Yale Medicine

«No tots aquests quatre tipus de símptomes es presenten necessàriament en una mateixa persona. Però si algú percep entre tres i cinc d’aquests símptomes durant diverses setmanes, és probable que sofreixi d’estrès crònic».

Àmbit físic: Tensió muscular, coll rígid, suor freda a les mans, tics facials, fatiga, mals de cap tensionals, problemes digestius, tensió arterial alta, palpitacions del cor, mal d’esquena, lumbàlgies, cervicàlgies,  mandíbula en tensió, nervis a l’estómac, nàusees, diarrees, fricció de les dents, falta d’energia, esgotament.

Àmbit emocional: Ansietat, por, irritabilitat, desesperança, impaciència, nerviosisme, desbordament, apatia.

Comportament: Canvi en l’apetit, alteracions del son, desmemoriament, accessos de fúria, baixa activitat, aïllament, augment de consum: d’alcohol, tabac, cafè.

Àmbit mental: pensaments accelerats, pèrdua de concentració o pensament confús, sensació d’aclaparament o descontrol.

EFECTES DE L'ESTRÈS CRÒNIC I RISCOS PER A LA SALUT.

A curt termini, els símptomes de l’estrès crònic esmentats anteriorment pot ser que no representin una amenaça greu, però si persisteixen, poden repercutir negativament a nivell físic i mental.

L’estrès crònic pot donar origen a una gran quantitat de problemes desagradables que afecten la teva capacitat cognitiva, el teu rendiment, el sistema immunològic i la teva salut en general.

Entre els riscos de l’estrès crònic per a la teva salut a llarg termini destaquen:

– Maldecaps
– Major risc de malalties cardiovasculars

Una gran onada xocant contra una roca.
Una dona està parada al cim d'una muntanya mirant un avió.

CONTINUACIÓ EFECTES DE L'ESTRÈS CRÒNIC I RISCOS PER A LA SALUT

– Dificultats per a dormir
– Baixa autoestima, desesperació i canvis bruscos d’humor
– Nàusees, vòmit, diarrea i restrenyiment
– Major risc de sofrir d’úlceres i cronificació de les úlceres existents
– Més probabilitat de desenvolupar símptomes associats amb l’acidesa estomacal i reflux àcid
– Problemes de disfunció sexual
– Feblesa del sistema immunitari amb augment de la vulnerabilitat enfront dels refredats i altres malalties, així com majors temps de recuperació.
– Aïllament social
– Desordres alimentaris
– Consum d’alcohol o altres drogues com a estratègia per a conviure amb l’estrès
– Irritabilitat
– Problemes de fertilitat
– Glicemia alta

QUÈ PODEM FER? ESTRATÈGIES SENZILLES PER A AFRONTAR L'ESTRÈS CRÒNIC

Si sospites que estàs sofrint d’estrès crònic, consulta amb el teu metge el més aviat possible.

De manera conjunta podreu desenvolupar un pla de tractament que s’adapti a les teves necessitats i al teu estat de salut. A més, és indispensable començar per descartar qualsevol possible problema de salut que pugui tenir símptomes similars als de l’estrès crònic.

A l’hora de fer front als símptomes de l’estrès pots evitar els medicaments que s’obtenen amb recepta i optar per un tractament més natural i saludable.

Entre les tècniques habituals per a controlar l’estrès destaquen:

– Implementar hàbits alimentaris saludables.
– Fer exercici físic amb regularitat.
– Mantenir una rutina de son saludable i constant.
– Reservar «Temps per a tu», que et permeti desenvolupar les teves aficions i altres activitats que et donin satisfacció.
– Practicar exercicis d’atenció plena (meditació, treball de respiració, ioga, etc.).
– Escriure un diari de gratitud.
– Fixar-te metes realistes i possibles d’aconseguir per a un dia, una setmana, un mes, etc.
– Gaudir de la natura.
– Regalar-se activitats d’autocura com rebre un massatge o prendre un bany relaxant.
– Consultar a un psicoterapeuta professional, parlar obertament sobre els seus problemes i aprendre estratègies efectives per a gestionar l’estrès.

Un home amb vestit sosté les mans davant d'un ordinador portàtil.

L'ESTRÈS TÉ EFECTES SOBRE LA SANG, EL CERVELL, ELS MÚSCULS, EL METABOLISME I LES HORMONES. NOVETAT: ALLEUJAR L'ESTRÈS AMB LA TERÀPIA BEMER EVO


La importància de la MICROCIRCULACIÓ en l’equilibri ORGÀNIC,

També hi ha una solució científica provada per a alleujar l’estrès i fomentar l’estat de relaxació que és aplicar diàriament  la teràpia BEMER.

És molt fàcil i  només necessites encendre el dispositiu BEMER i iniciar la teva sessió.

El dispositiu emet un senyal específic, únic i  patentat que es transporta a través d’un  camp electromagnètic  a través del cos, que arriba a la musculatura llisa de l’arteriola i estimula la microcirculaciló, millorant el subministrament de nutrients i oxigen, així com l’eliminació de les deixalles metabòliques.

Està comprovat científicament que l’ús diari constant de la teràpia BEMER (dues sessions diàries de vuit minuts) brinda beneficis com ara:

– Millorament de la condició física
– Augment del rendiment i la recuperació
– Foment de la força i resistència
– Increment de l’energia i vitalitat
– Enfortiment de la resiliència
– Augment del benestar
– Reducció de l’estrès
– Estímul del descans i la relaxació

BEMER no només pot contribuir a alleujar la tensió mental i corporal, sinó que pot a més proporcionar-te l’impuls d’energia i vitalitat que tant necessita si està afrontant símptomes d’estrès crònic, com a esgotament i problemes anímics.

BEMER és la teva arma d’elecció, de confiança, natural i sense químics, per a sortir victoriós en la lluita contra l’estrès.

I per fer-la servir, ni tan sols has de sortir de casa.

No esperi més!

*******

Si la teva empresa/organització on treballes està basada en el benestar dels seus treballadors millorant l’eficiència laboral, ben segur que l’interessa llegir això. Si us plau, fes-li arribar de seguida aquest escrit. Aquest moviment empresarial s’anomena Wellness/Benestar Corporatiu que es basa en la millora del benestar, millorant la motivació i el rendiment.

Al setembre de 2015 els Estats membres de les Nacions Unides van aprovar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. Un pla d’acció amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a favor de les persones, el planeta i la prosperitat.

Nosaltres treballem també en línia amb els ODS a través de l’Objectiu 3 Salut i Benestar, basat a garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats.  Ajudem a les empreses a cuidar la salut dels seus treballadors més enllà de la prevenció dels riscos laborals i atenent tant el vessant físic com l’emocional.
Amb la nostra proposta integral de wellness/Benestar corporatiu s’integra qualitat de vida i productivitat a la teva empresa amb amplis beneficis corporatius atreient i retenen el talent, reduint l’absentisme laboral, retorn de la inversió (ROI), entre d’ altres.

Millors resultats, salut i benestar. Perquè cuidar a les persones, és cuidar a la teva empresa

*******

Si ademés de l’ús personal, tens un centre de salut, coneix noves possibilitats per a millorar la salut dels teus clients, el seu benestar físic i accelerar els processos de curació. Fent sinergia i potenciant totes les teves teràpies naturals i manuals.  Descobreix com el teu centre es pot beneficiar de la teràpia BEMER, aplicant-la en només uns minuts i aportant un plus als teus clients més exigents.

Potser t’ estaràs preguntant: Quina és la diferència entre un dispositiu de magnetoterapia (PEMF) i BEMER?

El dispositiu BEMER no està classificat dins de la categoria de magnetoteràpia ja que es va haver de crear una nova categoria anomenada  «Teràpia Físic Vascular» ja que és un dispositiu amb un senyal específic i únic i en aquesta categoria només hi ha BEMER.

*******

Si ademés de l’ús personal, estàs en l‘àmbit esportiu i les competicions, descobreix noves possibilitats per a millorar el rendiment i la recuperació. BEMER és l’arma secreta de molts esportistes!

*******

Posa’t en contacte avui mateix amb nosaltres, distribuïdor oficials de BEMER i sol·licita més informació per a fer el primer pas cap a una millor microcirculació, més salut, més energia, més vida.

T’explicarem amb detall en què consisteix cadascun dels productes BEMER que tens disponibles en aquest moment. Una vegada et decideixis per l’equipament a comprar, m’ocuparé personalment que el rebis en el menor temps possible.

Si el que busques és obtenir resultats a llarg termini, comprar la teràpia BEMER per al teu ús particular és la millor opció. Així, tindràs total flexibilitat a l’hora de quan i com usar-ho. A més, pots portar la teràpia BEMER en els teus viatges de treball o oci i a les teves activitats esportives i competicions, obtenint el màxim partit de la teva compra.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL DISPOSITIU BEMER HORSE
TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a info@coaching-altitude.net
Envia’ns un formulari
Scroll al inicio