Logotipo coaching altitude

Team Building – Outdoor Training

Gràcies i Benvinguts de nou al nostre blog !

Team Building – Outdoor Training

En una de les darreres experiències que hem desenvolupat per un dels nostres clients, l’ enfocament ha estat el de potenciar la cohesió de l’equip, assegurant una visió compartida i la suma de tots els talents dels seus integrants al servei d’aquesta visió.

Els resultats han estat molt positius.

Contacteu-nos per organitzar experiències d’impacte per les vostres reunions d’empresa. Dissenyarem una proposta a mida segons les vostres necessitats. Serà una experiència completa, lúdica, de valor i sobre tot, aplicable al dia a dia professional.

 

Fer clic aquí on podeu llegir el feedback que hem rebut d’alguns dels participants.

~~~~~

Us recordem que en els articles que anirem publicant, es podran trobar idees, lectures suggerides, reflexions i informació relacionats amb el món del Coaching, PNL, Intel•ligència Emocional, temes relacionats amb la gestió del canvi en l’àmbit personal i professional, desenvolupament organitzacional i programes de “Team Building – Outdoor Training”.

Si vols estar al dia de les novetats, activitats i notícies que anem construint per a tu, t’invitem a que et subscriguis al nostre butlletí i rebràs de regal una eina que t’ajudarà a posar rumb als teus objectius!

Clica aquí per escriure’ns i fer-nos arribar qualsevol comentari o tema que t’agradaria trobar en el nostre blog.

Ens trobem al nostre webbutlletíblog,  facebook i twitter!!!

Rosa Marrugat
Joan Carles Oliver
Equip de Coaching-Altitude

«L ‘important no és fer coses extraordinàries, sinó fer les coses ordinàries de forma extraordinària»

Scroll al inicio