"La teva actitud determinarà la teva altitud" + 34 620 88 29 47

info@coaching-altitude.net

24 abril 2018
 abril 24, 2018
Temps de Flors Girona 2018

Temps de Flors a Girona 2018 & Lideratge amb Cavalls

A Coaching Altitude ens agrada molt la Primavera. I a cada primavera, durant la segona setmana de maig, en el casc vell de Girona té lloc un esdeveniment molt especial: el Festival anual de la flor de Girona  ‘Temps de Flors’. Ho tens agendat? Nosaltres volem recordar-t’ho perque no t’ ho perdis. (Any rere any s’ organitza a Girona!)

Volem proposar-te que vinguis a celebrar-ho amb la teva empresa i gaudeixis també amb nosaltres d’ una Jornada molt especial:

Lideratge amb cavalls:
Combina un esdeveniment únic amb una Jornada Outdoor Training única!
Contactan’s per més informació. També durant tot l’ any. Tenim moltes activitats i experiències formatives per a tu i la teva empresa!
*****
Moltes felicitats a Montse Serrano, l’autora del cartell del Festival Temps de Flors d’aquest any, Montse, ha explicat en el següent link que ha volgut representar “l’essència de Girona, d’una forma simple, amb els colors més representatius tant de les cases de l’Onyar com dels ponts”. El cartell incorpora també una flor al rosetó de la façana de la Catedral.  Pots veure el cartell sencer en el següent link.

Aquest és el novè any que l’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren per escollir el cartell que representarà l’exposició floral a través de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre. En el següent link, el director de l’Institut Santiago Sobrequés, i responsable també dels projectes de Girona, Temps de Flors, Joan Cumeras, ha agraït un cop més l’aposta de l’Ajuntament amb el centre.