Logotipo coaching altitude

Teràpia BEMER: l'arma secreta del golfista

  1. Home
  2. »
  3. Teràpia BEMER: millora el teu swing de golf i juga millor | BEMER

Prepara’t per a la pròxima temporada o si ja estàs en plena temporada, assegura el teu avantatge en el camp amb tan sols dues sessions de teràpia BEMER al dia de vuit minuts cadascuna.

JA ÉS TEMPS D’ESCALFAR MOTORS I POSAR-TE A ENTRENAR.

Ajustar els temps del «swing», perfeccionar el joc curt, millorar la consistència…

Ja se sap, cal dedicar moltes hores a polir aquestes habilitats.

Però hi ha una manera d’elevar a una nova dimensió aquests aspectes del teu joc I del teu acompliment general sense necessitat de trepitjar el camp.

Si integres la teràpia BEMER en les teves rutines diàries, aconseguiràs realitzar més «swings», podràs jugar per més temps i et recuperaràs abans d’un dia sencer en el camp de golf.

Els golfistes, aficionats o professionals, estan començant a incorporar la teràpia BEMER en les seves pautes de recuperació per a aprofitar els beneficis d’aquesta revolucionària tecnologia.

Descobreixi per què.

Un home està posant una pilota en un camp de golf.
Una dona fent footing davant d'un diagrama del cos humà.

MÉS TEMPS EN EL CAMP
Com en tots els esports, la millor manera de progressar és jugar més sovint. Divuit forats i quatre hores de joc poden passar factura al cos.
Els aficionats solen colpejar la bola a velocitats compreses entre 100 i 145 km/h, superades pels professionals, que arriben a depassar els 160 km/h. Imagina’t la torsió que cal aplicar i l’esforç físic que això requereix.
Com a conseqüència, molts golfistes pateixen lesions per sobrecàrrega en el clatell, les espatlles i la zona lumbar. Aquests problemes poden repercutir negativament en el seu joc i fins i tot limitar el temps de pràctica.
No obstant això, amb dues sessions diàries de teràpia BEMER de vuit minuts cadascuna pot tractar aquestes zones específiques amb un senyal terapèutic no invasiu que millora el reg sanguini i l’aportació d’oxigen.
Quan els músculs estan cansats i desgastats, necessiten sang oxigenada per a regenerar-se. En restaurar la circulació local, BEMER incrementa l’aportació d’aquest recurs vital als seus músculs, permetent que el teu cos es recuperi més ràpid i prolongant el temps que pots passar en el camp.

Comprova el que diu sobre aquest tema Fred Funk, guanyador de vuit PGA Tours i nou Tours de Campions de la PGA:

«Jo sempre m’emporto el BEMER en els meus desplaçaments, quan vaig a tornejos de golf. Em resulta molt útil quan sofreixo símptomes de sobrecàrrega o sento alguna molèstia quotidiana. Certament, m’ajuda a moure’m per la vida una mica millor». *

Un home amb una camisa lila està colpejant una pilota de golf.
Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

ENERGIA PER A LA SEGONA VOLTA I MOLT MÉS

La clau per a augmentar la precisió, perfeccionar el contacte al ras i millorar la consistència és practicar molt.
Quantes més vegades colpegis la bola, més a fons podràs elaborar els matisos del seu «swing».
En qualsevol cas, no importa si vas a peu o si et desplaces en carret: passar quatre o més hores sota el sol pot ser esgotador. En el golf, el «swing» és una rotació fluida que involucra a tot el cos i requereix una immensa precisió.
Al llarg del dia, els nivells d’energia poden variar i afectar la concentració i l’acompliment.
La teràpia BEMER i el seu saludable estímul de la circulació revitalitza les seves cèl·lules i et dona al teu cos una dosi extra d’energia i resistència.
BEMER t’ajuda a fer la segona volta amb la mateixa concentració i intensitat que la primera, i a realitzar cada tir amb el mateix ímpetu que el primer.

COLPEJA LA BOLA AMB MAJOR PRECISIÓ, PERSEVERANÇA I CONSISTÈNCIA

Vols afegir uns quants quilòmetres més? L’ús diari de BEMER pot reforçar la teva musculatura i millorar la teva condició física.
Aquest tractament et conferirà més força i energia i accelerarà la teva regeneració, amb el que podràs millorar la teva distància total i fins i tot restar cops en la teva targeta de puntuació.

L’ART D’ACONSEGUIR EL «FORAT» SOTA PRESSIÓ
Fer rodar la bola i tractar de ficar aquests «putts» d’un metre en situacions de màxima expectació és una cosa esgotadora.
Per sort, la teràpia BEMER pot incrementar la resistència a l’estrès i ajudar a relaxar-se, per a poder concentrar-se en aquests moments crítics que requereixen una màxima precisió.

Pel millor «Hole-in-one»!

APROVAT PER PROFESSIONALS

Per a optimitzar la teva regeneració i acompliment, l’icònic golfista canadenc i usuari de BEMER Mike Weir va incorporar BEMER a les seves rutines diàries:
«Amb el pas del temps, les innombrables competicions i entrenaments van deixant empremta. BEMER em va ajudar a millorar enormement la meva capacitat de regeneració, i al mateix temps es va convertir en una part essencial de les meves cures preventives rutinàries. Per a mi, no hi ha res igual». *
BEMER funciona com una eina d’escalfament abans del joc i serveix per a regenerar-se després, segons les necessitats que predominin si és el cas.
Vol preparar i tonificar els seus músculs abans d’abordar el «tee»? Gaudeix d’una sessió anticipada de teràpia BEMER.
Desitja regenerar-se després de completar els 18 forats? Vigoritza i repara els teus músculs amb una breu sessió terapèutica de vuit minuts, per a reaparèixer amb la mateixa vitalitat l’endemà.
No importa si practiques el golf els caps de setmana o si ets un professional experimentat: BEMER pot ser la teva arma secreta per a aconseguir un òptim acompliment.

Un jugador de golf amb una cita que diu que ho vaig fer gràcies al meu sistema de creences, és tan senzill.

Posa`t en contacte amb nosaltres per a informar-te amb més detall sobre l'efecte transformador que pot tenir la teràpia BEMER per al teu joc de golf.

Com qualsevol altre esport, el golf també requereix una bona regeneració i un cos sa i resistent.

Més de 130 músculs han de coordinar-se per a executar un swing perfecte.

Per això, és essencial regenerar-se adequadament, no importa si es juga per afició o es competeix com a professional.

Com ja saps, BEMER desplega totes les seves virtuts en aquest sentit. I el nou Premium-Set Evo encaixa perfectament en el dia a dia, perquè l’aplicació és molt fàcil i només requereix 2 sessions de 8 minuts.

Descobreix noves possibilitats per a millorar el rendiment i la recuperació. BEMER és l’arma secreta de molts esportistes!

*******

Posa’t en contacte avui mateix amb nosaltres, distribuïdor oficials de BEMER i sol·licita més informació per a fer el primer pas cap a una millor microcirculació, més salut, més energia, més vida.

T’explicarem amb detall en què consisteix cadascun dels productes BEMER que tens disponibles en aquest moment. Una vegada et decideixis per l’equipament a comprar, m’ocuparé personalment que el rebis en el menor temps possible.

Si el que busques és obtenir resultats a llarg termini, comprar la teràpia BEMER per al teu ús particular és la millor opció. Així, tindràs total flexibilitat a l’hora de quan i com usar-ho. A més, pots portar la teràpia BEMER en els teus viatges de treball o oci i a les teves activitats esportives i competicions, obtenint el màxim partit de la teva compra.

Una parella que es beneficia de la teràpia BEMER mentre està asseguda en un banc.

Viu de forma atlètica

Una dona compromesa a Teràpia BEMER mentre estava asseguda a una taula amb un mòbil.

Manternir-se competitiu

Una dona sotmesa a Teràpia amb una manta elèctrica per relaxar-se.

Viure conscientment

Un home sotmès a Teràpia BEMER mentre estava assegut en un sofà amb un dispositiu electrònic.

Viure sense dolor

TAMBÉ DISPONIBLE PER AL BENESTAR DEL TEU CAVALL.
EL DISPOSITIU BEMER HORSE
TERÀPIA PER A CAVALLS.

I el teu cavall se sent bé.

Un cavall saludable és un cavall feliç i disposat a rendir. El BEMER Horse-Set t´ajuda a mantenir el teu cavall en plena forma. El senyal patentat de BEMER millora la microcirculació, és a dir, la circulació en els vasos sanguinis més petits.
Aquests, al seu torn, són responsables de subministrar a les cèl·lules, i només si tot funciona de manera òptima aquí, el teu cavall estarà veritablement bé.

Ah! Sí! el conjunt també té un efecte positiu en la regeneració, enforteix el sistema immunològic i augmenta la relaxació del cavall. Això és el que es diu un enfocament integral.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a info@coaching-altitude.net
Envia’ns un formulari

Scroll al inicio