Logotipo coaching altitude

Testimonis d'empreses

  1. Home
  2. »
  3. Testimonis
  4. »
  5. Testimonis d’empreses

Testimonis en l' àrea organitzacional

Descobreix què diuen de nosaltres els nostres clients que han volgut compartir la seva experiència. Cal a dir que els processos de coaching són totalment confidencials i és per aquest motiu que hi ha alguns clients que escolleixen que el seu testimoni no sigui publicat:

Equip Directiu de Repte Territorial, SL

L’ acompanyament ha sigut a mida per l’empresa. La sessió de preparació va ser realment útil . Allò pactat a la sessió de preparació es va executar. La idea de les enquestes prèvies va ser molt útil. Recomano els seus serveis pel tracte personalitzat i perquè es va dedicar el temps necessari per assolir els objectius. El que més valoro és el tracte rebut per en Joan Carles i la seva manera de treballar i enfocar al treball participatiu. Recomano aquest acompanayment al directiu perquè crec que és un tema clau de reflexió i estratègica per a tota l’empresa.

Juanjo Fernández ~ Director General en Deutsche Bank Operaciones y Servicios

Joan Carles és una persona que transmet confiança. Bon professional, sap escoltar i adaptar-se a les necessitats dels clients.

Antonio Andreu ~ Director-Executive Coach en Talent Consulting

Joan Carles és un excel·lent professional amb Talent especial en tot el relacionat amb les relacions humanes, des de la connexió amb qui es relaciona fins al suport i el desenvolupament. Combina aquesta gran habilitat interpersonal amb una gran capacitat de treball basat en l’organització, el mètode i l’atenció al detall. Tinc una gran estima per Joan Carles, pels seus valors,la seva honestedat, la seva flexibilitat, el seu compromís i la nostra excel·lent relació personal.

Luis Ramos Soria ~ Socio Director de Grupo Innitor

He tingut la sort de treballar al costat de Joan Carles uns quants anys en el sector de la consultoria de RRHH i he pogut veure de primera mà els excel·lents resultats que ha aconseguit en tots i cadascun dels projectes que ha abordat, destacant especialment el seu alt nivell de qualitat i compromís amb els clients.

Catherine Gilmartin ~ Global Leadership Coach and Trainer

Juan Carlos est une personne formidable tant au niveau personnel que professionnel. Au niveau professionnel Juan Carlos fait son travail avec beaucoup de compétence, sérieux, intégrité et passion. Ses qualités humaines, son talent professionnel et son expérience en font un coach et formateur de très haut niveau.

Julio Manuel Lobato Fernández ~ Soci fundador de Aula Delmar

Joan Carles té un fenomenal talent per a les relacions interpersonals, la seva intuïció i percepció són potents, autèntiques i marquen la diferència.

Francisco José Jiménez ~ Area Managing Director Dolce H&R and General Manager at Dolce Sitges

«Juan Carlos was hired back in 2006 to provide a 360º Feedback process to our Executive Management Committee (9 persons), followed by an individual coach process for every single participant in the 360 º Feedback. Juan Carlos worked really hard, both from a commercial but also from a global solution point of view, to obtain our business and create a collaborative partnership. He has developed, along the time, an excellent job creating the appropriate conditions to make the process succesful; he has spent time on preparing the Team for the challenges that we had to face; he has conducted the main process (360 º Feedback) with a superb follow-up of the persons, the contents, and the actions to be taken; and he has led the coaching process to several of the members of the Team. We, as a Team, are extremely happy the way Juan Carlos worked during the first part of the processs; and those individuals that had Juan Carlos as Executive Coach are also very keen on his job and performance: the preparation of the sessions, the work together, the follow up, and the support he provided are a powerful reason to recommend him personally and professionally.»

Natalia Arizcuren ~ BUD Farma en Chiesi España, S.A.

Joan Carles és una persona amb gran maduresa personal i professional. Té un ampli «bagatge» professional en diferents àmbits de la consultoria de RRHH, però destacaria les seves habilitats com Coach; extremadament respectuós i honest amb les persones alhora que assertiu. Les seves reflexions són sempre valuoses. Com a professional busca constantment la millora en els seus coneixements i habilitats, la qual cosa fa que cada dia es consolidi com un dels professionals més destacats en aquest àmbit.

Scroll al inicio