Logotipo coaching altitude

Testimonis individuals

  1. Home
  2. »
  3. Testimonis
  4. »
  5. Testimonis individuals

Testimonis del "Passeig Volcànic pel Volcà Montsacopa: Coaching Volcànic®"

Descobreix què diuen de nosaltres els nostres clients que han volgut compartir la seva experiència. Cal a dir que les sessions de coaching són totalment confidencials i és per aquest motiu que hi ha alguns clients que escolleixen que el seu nom i/o testimoni no sigui publicat:

Emma Sabaté

He decidit fer aquesta activitat perquè m’ha cridat molt l’atenció la publicitat de què anava i què s’hi feia. I duta a aquesta curiositat he volgut enfocar-ho pel tema laboral. Crec que ha estat sobretot molt de benefici personal per afrontar els meus objectius i tirar-los endavant. El que més m’ha agradat és que et fa reflexionar molt i et fa arribar al fons del que vols o desitges. I també, per descomptat, de l’entorn i la relació que hi anaven posant els coaches amb el que parlàvem. Recomano aquesta activitat sens dubte! Per l’entorn que és magnífic i t’ajuda a desconnectar de l’exterior i pels coaches i com et fan aprofunditzar al que més vols.

Dani Pons

Vaig decidir fer aquesta activitat ja que sempre he tingut curiositat per el Coaching i tenint en compte l’entorn en que es feia m’he decidit. Ha estat de benefici saber concretament què has de fer, quan i com has d’enfocar-ho. El que més m’ha agradat d’aquesta experiència és l’entorn en el que es desenvolupa l’activitat. Fa que et deixis anar més i a l’hora és més agradable. Ho recomano perquè fa que t’obliguis a treure el millor de tu.

Maria Rueda

Em va arribar informació de l’OlotX2 i al veure l’activitat em va fer gràcia fer-la. Crec que aquesta «pinzellada» pot ser molt beneficiosa a curt i llarg termini. És una imatge que sempre pots trobar a la ment. El que més m’ha agradat d’aquesta experiència és que sigui en un entorn natural no en un espai tancat. Recomanaria aquesta activitat ja que les persones necessiten petites guies.

Anoním

Una mestra de l’escola ho va proposar al claustre i em va semblar interessant conèixer una mica aquesta metodologia. Aquesta activitat ha estat beneficiosa pel fet de sentir-me amb més energia per aconseguir el meu objectiu. El que més m’ha agradat és sentir-me acompanyada i escoltada en quant als meus dubtes. Recomanaria aquesta activitat perquès és una experiència agradable i enriquidora a nivell personal.

Montse Pujada

Una experiència que m’ha ajudat a créixer. He pres consciència i he aconseguit canvis molt valuosos per mi. Gràcies Rosa, per ser com ets!

Emili Rodriguez

Rosa és una excel·lent persona i una gran Coach. La seva gran qualitat en les preguntes que formula arriben ràpidament cap alt profund del teu interior. La seva delicadesa en el tracte fa que et trobis molt còmode i relaxat al llarg de tot el procés. Aconsegueix establir un clima excepcional perquè aconsegueixis qualsevol tipus d’objectius que et proposis.

17 anys

El coaching m’ha ajudat a conèixer una mica més a mi mateixa, el meu cap i a saber que vull o què valoro de la gent i de la vida. He descobert les coses que són importants per a mi i que jo no sabia. M’ha agradat molt com la meva coach ha creat el context de les nostres sessions i la manera per ajudar-me a obrir-me. M’ha servit molt. És una experiència que recomano perquè crec que és molt enriquidor.

Sóc Judith i la meva coach es diu Rosa

M’han escollit 3 fills com a mare.

Això del coaching, del que no havia sentit parlar en la meva vida, va arribar com caigut del cel, en un moment en el que no pensava que ningú m’havia d’ensenyar res més sobre com ser una bona mare, ja portava uns anys d’experiència. Semblava que ja tot estava baix control, i ara sé que estava ben equivocada!

En les conclusions de les nostres sessions ja li vaig comentar que el fet d’escollir-me justament a mi (hi havia bastants pares al voltant quan la Rosa es va oferir per fer les seves sessions) havia tingut un aire providencial i mireu que m’alegro !!

Eren solucions màgiques el que m’oferia Rosa?, algun tipus d’equació matemàtica per tenir èxit en la tasca de ser mare?, doncs no, vaig veure que el coaching em faria anar mes lluny, em demanaria AUDÀCIA – per fer-me algunes preguntes de les quals un fuig sistemàticament -, CONSCIÈNCIA – per assumir les respostes a les meves preguntes i les respostes dels meus fills-, COMPROMÍS – per dur a terme els meus reptes -, i PRESÈNCIA – estar veritablement disponible per als meus fills i per a la meva família.

Els canvis van ser sorgint de manera espontània i com una necessitat: De decidir per a tota la meva família, de decidir des del meu punt de vista i els meus interessos personals fins a ser capaç de preguntar als meus fills i escoltar-los:

-I tu, què penses de tot això? Quins són els teus sentiments ara que estàs tan enfadat?

-I tu, què vols, quins són els teus desitjos, les teves necessitats?

-I tu, què necessites de mi?

De passar de mirar només a la meva família! poder preguntar-me:

-I jo què vull realment?

-I jo què necessito?

-Cap a on vaig?

De passar de la culpa i l’acusació i el càstig a mirar als meus fills amb uns ulls amorosos, que donen possibilitats per créixer dels fracassos de cada dia i enforteixen el vincle amorós.

D’abraçar-los poc – perquè hi ha molt treball a casa, fa falta cuinar, rentar, organitzar. … – a dedicar 5 minuts cada dia a cada nen, en exclusivitat, a l’hora d’anar a dormir, amb la finalitat de compartir somnis, preocupacions, alegries i abraçades,…

Podeu pensar que no són molts canvis, però han estat profunds, aquesta nova mirada ha estat:

Una mirada àmplia, no limitada

Una mirada alliberadora i oberta,

Una mirada no definitiva sinó creativa, De sentir-me una mare gairebé perfecta a descobrir la recopilació de «pifiades» que he anat fent, però amb l’alegria de saber que encara som a temps d’arreglar els camins equivocats.

 

I això ha produït tants canvis en mi mateixa, s’han obert tantes perspectives que han fet que hi hagués algunes discrepàncies amb el meu marit (ell encara establert en la seva mirada convencional «dels papes sempre tenim la raó i som els únics que sabem que s’ha de fer»).

Just ara comença a escoltar les meves preguntes, a percebre els canvis (petits i humils però reals) que s’estan produint a la nostra casa i la relació amb els nostres fills.

Rosa m’ha ajudat en aquest procés fent que: Les nostres sessions anessin relaxades (en el context – es va preocupar per trobar un lloc no públic on poder-nos reunir – ambientació, música),

Les nostres entrevistes fossin intimes (he pogut plorar, sentir-me respectada, escoltada, encoratjada),

 

Que fossin estimulants i desafiadores (buscant compromisos en ferm, una vegada descoberts/fixats els meus objectius),

Que fossin decidides per mi (a partir de les meves necessitats del dia, obríem la sessió),

Que tinguessin un report compromès (em deia: escriu-me per dir-me que tal ha anat tal o qual acció que t’has proposat avui).

Val a dir, que ara després d’haver pensat sobre tot el que vaig viure amb la Rosa, només trobo a faltar el fet d’incidir en el meu passat – que malgrat que no hagi de suposar cap límit per al futur- sí que em podia haver ajudat el fet de sanar les ferides i alliberar-me d’un feixuc pes, per mirar al futur amb un altre esperit. És un camí que m’ha estat necessari per entendre moltes coses de mi mateixa i de la meva relació amb els meus fills.

Sempre he pensat que aquell que tindrà més èxit (i no em refereixo només a l’aspecte professional o econòmic) no és aquell que té totes les respostes si no el que es fa les millors preguntes.

És per això que recomanaria als pares, especialment a les dones, ara que moltes hem oblidat el nostre poder i la importància de la nostra maternitat, que busquessin la possibilitat de fer un treball personal amb un coach, per convertir-se, no en uns pares quina autoritat estigui basada en el poder, si no en uns pares que acompanyin als seus fills des de l’AMOR.

Amb un gran agraïment a la Rosa pel seu acompanyament, però sobretot per les seves preguntes clares, encertades, adients i de vegades punyents.

Judith Ruiz

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Truca’ns al +34 620 882 947
Envia’ns un email a info@coaching-altitude.net
Envia’ns un formulari
Scroll al inicio