Logotipo coaching altitude

Un viatge de mil milles comença amb el primer pas…

Gràcies i Benvinguts al nostre nou blog !

En els articles que anirem publicant, es podran trobar idees, lectures suggerides, reflexions i informació relacionats amb el món del Coaching, PNL, Intel•ligència Emocional, temes relacionats amb la gestió del canvi en l’àmbit personal i professional, desenvolupament organitzacional i programes de “Team Building”.

Clica aquí per escriure’ns i fer-nos arribar qualsevol comentari o tema que t’agradaria trobar en el nostre butlletí o blog.

Deu anys d’ experiència en la formació i desenvolupament per a grans empreses, ens van portar a crear Coaching-Altitude. net amb la visió de voler aportar el màxim valor a les persones i petites i mitjanes empreses d’Olot, la Garrotxa i les comarques de Girona.

Volem agrair el teu interès i compartir amb tu com va néixer la idea l’any 2009 com a conseqüència de voler combinar 2 de les nostres passions: el desenvolupament de les persones i les activitats a la natura. Per què?

  • El coaching és una potent metodologia posada al servei del desenvolupament personal.
  • La natura és una font d’energia positiva que ens ajuda a afrontar amb èxit els nostres reptes personals i professionals.
  • L’esport és un vehicle de transformació personal.

El fet d’incloure la paraula “altitude” en el nom de l’empresa té el sentit de connectar precisament el concepte d’altura amb el guany de perspectiva i sentit del tot que aquesta ens brinda. Quan una persona sent que creix per què aprèn una nova habilitat o gaudeix d’una experiència enriquidora, millora la seva motivació fruit de la pròpia evolució. D’alguna manera és com elevar-se i guanyar perspectiva i sentit de la pròpia vida.

Si vols estar al dia de les novetats, activitats i notícies que anem construint per a tu, t’invitem a que et subscriguis al nostre butlletí i rebràs de regal una eina que t’ajudarà a posar rumb als teus objectius!

Aquest és una nova etapa d’aquest viatge. Ens acompanyes?

Rosa Marrugat
Joan Carles Oliver
Equip de Coaching-Altitude

Ens trobem al nostre web, butlletíblog,  facebook i twitter!!!

Scroll al inicio