Logotipo coaching altitude

Els 7 hàbits per començar un nou projecte

Gràcies i Benvinguts novament al nostre blog !

En qualsevol projecte nou que comencem hem d’entrenar i incorporar hàbits perquè tot vagi ben enfocat. Ens agrada molt una cita que diu “ Si ho creo (de crear), hi crec (de creure)”

Tenir clar la Missió del nou projecte és fonamental. Quina és la teva missió?

#1 Aquest hàbit també és molt important en els vostres equips (2 persones ja és un equip) i és l’habit #1_IMPLICACIÓ!

 

#2  Continuant parlant dels hàbits o claus que hem de tenir en compte quan engeguem un nou projecte. Tenir clar quin és el nostre objectiu compartit i que pugui conviure amb els nostres objectius individuals. #2_OBJECTIU. Saps quin és el teu objectiu dins el nou projecte?

 

#3 Fins aquí hem comentat les 2 primeres claus indispensables a tenir ben presents quan es comença un nou projecte #1_Implicació i  #2_Objectiu
Com hem de treballar entre nosaltres per assegurar els millors resultats? Fes una llista de comportaments desitjats que per a tu son importants que estiguin presents en la manera de treballar entre tots els membre del nou projecte. El tercer hàbit és fer un #3_ACORD_COMPORTAMENTS

 

#4 #4_ACORD MÈTODE DE TREBALL I PRESA DE DECISIONS. Continua apuntant a la teva llista la teva proposta. No t’ oblidis de portar la llista a la primera reunió que feu ja que és el moment de construir aquest acord entre tots.

 

#5 Continuem avançant. Ara ja li toca el torn al cinquè hàbit: #5_COMUNICACIÓ I FEEDBACK: Una comunicació multicanal i de qualitat és una de les claus de l’ èxit de qualsevol projecte. Està estudiat que la majoria de problemes venen per malentesos o suposicions dels quals no hem parlat.

 

#6 i el sisè són les #6_PREGUNTES. Que més em podria ajudar per assolir els meus objectius? Les preguntes ens generen més consciencia i responsabilitat.

 

#7 i per acabar el setè hàbit. Tenir el botó en posició “ON” del #7_WIFI EMOCIONAL. Perquè un projecte funcioni hem de tenir cura de tothom. Tothom és important. Tu també! Tu decideixes. Tots SUMEM!

 

Tens el nostre suport per fer que aquest vaixell arribi a bon port i per aquest motiu l’ equip de Coaching Altitude està a la teva disposició!

 

Som-hi!

Scroll al inicio