Logotipo coaching altitude

Equips d’alt rendiment

Gràcies i Benvinguts de nou al nostre blog !

Els equips són els motors que mouen a les empreses cap a l’ èxit!

Els equips produeixen resultats que els individus no poden aconseguir individualment.

Avui en dia, les empreses són una xarxa d’equips (interfuncionals, per projectes, virtuals) on hi ha una pressió sobre ells perquè es formin, obtinguin resultats i canviïn a una velocitat sorprenent.

És important tenir clar que és un equip per tenir la globalitat del significat i entendre que els equips són els motors de les empreses.

Equip:
un equip és més que una col·lecció d’individus. Un equip és una selecció de persones que col.laboren per un propòsit comú amb metes identificables, rols clars i responsabilitat pels resultats.

Què fa que un equip sigui d’alt rendiment?

És important definir primer de tot les fortaleses necessàries per que el teu equip esdevingui un equip d’alt rendiment, sostenible i inspirat.

Nosaltres et podem ajudar. A través d’una metodologia contrastada i amb anys de modelatge i d’experiència, elaborarem entre tots un mapa per moure’s cap endavant que ens ajudarà a construir les següents etapes del viatge de l’equip amb cohesió i motivació.

Us deixem amb dos articles que hem trobat interessant compartir i que ens donen algunes pistes:

  1. Hi ha molts estudis que confirmen la importància de reconèixer  als nostres col.laboradors que fan les coses bé. Gràcies a aquest fet moltes actituds i comportaments canvien. Aquest és un primer pas per portar els vostres equips a esdevenir equips d’alt rendiment. I vosaltres, com recolzeu als vostres col.laboradors?
  2. Espais de treball on es fomentin les idees, la flexibilitat, la participació i el treball en equip, són factors claus per la creativitat i la innovació. Vols resultats diferents? Sabeu que contestava Albert Einstein a questa pregunta? Fes coses diferents!

A continuació us deixem els links: aquí i aquí

Et desitgem un Molt Bon Estiu! i unes Vacances Plenes de Moments per Recuperar Energies!

Rosa Marrugat
Joan Carles Oliver
Equip de Coaching-Altitude

Scroll al inicio