Logotipo coaching altitude

GRÀCIES I BENVINGUTS !

Gràcies i Benvinguts al nostre blog !

Amb aquest primer escrit al nostre blog et volem agrair el teu interés pel nostre projecte i ens agradaria compartir amb tu i explicar-te una mica com va nèixer Coaching Altitude.

El nostre projecte va sorgir al 2009 com a conseqüència de voler combinar les nostres 2 passions: el desenvolupament de les persones i les activitats a la natura.

[ico type=» icon-asterisk»]  El coaching és una potent metodologia posada al servei del desenvolupament personal.

[ico type=» icon-asterisk»]  La natura és una font d’energia positiva que ens ajuda a afrontar amb èxit els nostres reptes personals i professionals.

[ico type=» icon-asterisk»]  L’esport és un vehicle de transformació personal.

[ico type=» icon-asterisk»]  El fet d’incloure la paraula “altitude” en el nom de l’empresa té el sentit de connectar precisament el concepte d’altura amb el guany de perspectiva i sentit del tot que aquesta ens brinda. Quan una persona sent que creix per que aprèn una nova habilitat o gaudeix d’una experiència enriquidora, millora la seva motivació fruit de la pròpia evolució. D’alguna manera és com elevar-se i guanyar perspectiva i sentit de la pròpia vida.

Esperem que la teva curiositat per saber com va nèixer al nostre projecte s’ hagi fet més gran per tal d’anar-nos seguint a través del nostre blog, facebook i twitter.

Per tal de estar al dia de les nostres novetats, activitat i notícies que anem construint per a tu, t’invitem a que et suscriguis a la nostra newsletter on pel sol fet de suscriure’t rebras gratuitament la teva roda de la vida. Una eina que t’ajudarà a valorar en quin moment vital et trobes.

Ens acompanyes?

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Scroll al inicio